Ska 86 - Pikir Keri

Ska 86 - Pikir Keri

Uploaded on: 12 Mar 2018
Music Ska 86 - Pikir Keri is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Ska 86 - Pikir Keri or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Uploader : SKA 86
Duration : 04 Min 44 Sec
Views : 7.2M
Size : 6.19 MB

Video Ska 86 - Pikir Keri




Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan

Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
Naning tresno iki udu es teh plastikan
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

Janjimu koyo mendung di tunggu ora udan
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
Nek bojo yo mantenan nek ora tep syukuran

Piker keri piker keri ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan

Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
Abot dirasakne rakuat dibecakne
Rasah dipiker mbok miker seng liyane

Tresnoku seng gede mbok prekne
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
Mending nyicel motor podo mumete
Naning ono hasile ketimbang miker kue

Piker keri piker keri ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan
Piker keri piker keri ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan

gWfGf4bFbm3e9eCTKDZBQF6PJAemWHXdOpN3egnd